details

Plaats

Inrichting:

Resultaten: 73
Hotel
Type
Plaats
Kamers

3VENTS

3vents heeft maar één missie: u een unieke ervaring laten beleven. Wij staan voor flexibiliteit, originaliteit en creativiteit. Onze specialisatie is de organisatie van teambuildings en incentives.

Abdijsite Herkenrode

Op de Herkenrode abdijsite zijn er een aantal ruimtes en locaties die je kan huren voor allerlei evenementen en activiteiten, zoals vergaderingen, productpresentaties, beurzen, workshops, conferenties, lezingen, recepties en diners.
350

Alden Biesen

Een schitterende erfgoedsite, een internationaal cultuur- en congrescentrum, een toeristische trekpleister: de Landcommanderij Alden Biesen in Bilzen is het allemaal. Alden Biesen, ooit gebouwd door de Duitse Ridderorde, is nu een van de grootste kasteeldomeinen in de Euregio.
300

Apart Hotel Corbie

Het hotel opende de deuren in 2005 en is gelegen aan het Lommelse stadhuis, in het centrum van Lommel.
25

AtelierV: creatieve catering

Attent & Verrassend Atelier V is dé specialist in bedrijfscatering. Al jaren vertrouwen ondernemingen op…

Barenzaal

C-mine is een authentieke locatie met een rijk verleden.Op deze site kan je terecht voor…

Bilzen mysteries

Alsof je er zelf bij was! Sinds oktober beleef je het verleden van Alden Biesen – een prachtig stukje geschiedenis! – op een totaal nieuwe manier met Bilzen Mysteries.
400

Borrelhuis

In het oudste en rustigste gedeelte van het stadscentrum van Hasselt ligt het historisch kloosterpand Het Borrelhuis.
149

C-mine Crib

C-mine Crib is een dienstencentrum voor Creatieve Innovatieve Business en beschikt over een prachtige meetinginfrastructuur in een authentiek kader.
65

C-mine Energiebouw

C-mine op de voormalige mijnsite van Winterslag is de perfecte venue voor de organisatie van je MICE-activiteit (Meetings, Incentives, Congresses/Conventions & Events).
1000