details

Plaats

Inrichting:

Resultaten: 68
Hotel
Type
Plaats
Kamers

Hotel ECU (Different Hotels)

Hotel Ecu is gelegen in hartje Genk en alles wat je verwacht van een goed hotel is er.
12

Hotel Mardaga

Hotel-Restaurant Mardaga is gelegen midden in het Nationaal Park Hoge Kempen en beschikt over 18 totaal vernieuwde hotelkamers, een restaurant, bar, tuinterras overdekt en verwarmd en 2 seminarie zalen.
100

Hotel Stiemerheide

Met 8 vergaderzalen (5-350 pers.), een heel strategische ligging en grote gratis met video bewaakte parking, is Hotel Stiemerheide de uitgelezen locatie voor een dag- of residentiële seminar.
350

Hotel ZUID (Different Hotels)

Different Hotel Atlantis is een hotel met 26 kamers aan de rand van het Nationaal Park Hoge Kempen
25

Huis Vanstraelen

Achter één van de mooiste gevels van Hasselt schuilt een Business & Meeting Center. Huis Vanstraelen is een unieke locatie voor vergaderingen, seminaries, workshops, opleidingen, productvoorstellingen, enz.
70

Japanse Tuin Hasselt

De Japanse Tuin in Hasselt is ontstaan uit de meer dan 30 jaar durende vriendschapsband…
49

Kaai16

KAAI16 is een gebouw met een rijke geschiedenis in Hasselt. Deze oude meelfabriek aan het water met authentieke graansilo’s is recent gerenoveerd als een unieke eventlocatie.
35

Karting Genk

Het grootste en meest unieke outdoor kartingcircuit van Europa? Dat ligt in Genk. Bij Karting Genk staat veiligheid bovenaan en is ervaring absoluut niet nodig.
120

Kinepolis Hasselt

Kinepolis Hasselt, een bioscoopcomplex met 13 zalen, is gelegen op een steenworp van het stadscentrum…

Klinkhamer Group

Klinkhamer Group is een professioneel full service congresorganisatiebureau (PCO) gevestigd in Maastricht. Wij organiseren congressen, bijeenkomsten en evenementen van A tot Z en leveren diensten op het gebied van associatie, destinatie- en hospitality management, abstracthandeling, deelnemersregistraties, hotelreserveringen en hoogwaardige interim- en advieswerkzaamheden.