details

Plaats

Inrichting:

Resultaten: 66
Hotel
Type
Plaats
Kamers

HET GALLO-ROMEINS MUSEUM TONGEREN

Een meeting, congres, presentatie, lezing of netwerkevenement organiseren op een unieke locatie? Welkom in het Gallo-Romeins Museum in Tongeren. Het Europees Museum van het Jaar 2011 beschikt over een volledig uitgerust auditorium, een kleine vergaderzaal en twee multifunctionele ruimtes. Het “‘Museumkafee” met zijn prachtige uitzicht op de Onze-Lieve-Vrouwebasiliek heeft een breed aanbod: van broodjesmaaltijden tot verzorgde lunches en diners.
0

Het Smaaksalon

Het smaaksalon is een brasserie met de klemtoon op seizoensgebonden en streekeigen producten.
0

Holiday Inn Express Hasselt

Holiday Inn Express Hasselt*** is centraal gelegen en makkelijk bereikbaar (ook met openbaar vervoer).
89

Holiday Inn Hasselt

Holiday Inn Hasselt**** is gelegen in het centrum van Hasselt en makkelijk te bereiken.
108

Hostel H

Het hostel ligt in een opkomende hippe wijk, vlakbij het Hasseltse station en op wandelafstand van het centrum van Hasselt.
0

Hotel Atlantis (Different Hotels)

Different Hotel Atlantis is een hotel met 26 kamers aan de rand van het Nationaal Park Hoge Kempen
26

Hotel ECU (Different Hotels)

Hotel Ecu is gelegen in hartje Genk en alles wat je verwacht van een goed hotel is er.
50

Hotel Stiemerheide

Met 8 vergaderzalen (5-350 pers.), een heel strategische ligging en grote gratis met video bewaakte parking, is Hotel Stiemerheide de uitgelezen locatie voor een dag- of residentiële seminar.
70

Huis Vanstraelen

Achter één van de mooiste gevels van Hasselt schuilt een Business & Meeting Center. Huis Vanstraelen is een unieke locatie voor vergaderingen, seminaries, workshops, opleidingen, productvoorstellingen, enz.
0

Japanse Tuin

Met zijn 2,5 hectare is het de grootste authentieke Japanse Tuin van West-Europa. Sinds september 2015 is er een nieuw paviljoen geopend dat voor verschillende doeleinden waaronder vergaderingen, workshops of groepsontvangsten gebruikt kan worden.
0