details

Plaats

Inrichting:

  Resultaten: 55
  Hotel
  Type
  Plaats
  Kamers

  Karting Genk

  Het grootste en meest unieke outdoor kartingcircuit van Europa? Dat ligt in Genk. Bij Karting Genk staat veiligheid bovenaan en is ervaring absoluut niet nodig.
  120

  Kinepolis Hasselt

  Kinepolis Hasselt, een bioscoopcomplex met 13 zalen, is gelegen op een steenworp van het stadscentrum…

  Klinkhamer Group

  Klinkhamer Group is een professioneel full service congresorganisatiebureau (PCO) gevestigd in Maastricht. Wij organiseren congressen, bijeenkomsten en evenementen van A tot Z en leveren diensten op het gebied van associatie, destinatie- en hospitality management, abstracthandeling, deelnemersregistraties, hotelreserveringen en hoogwaardige interim- en advieswerkzaamheden.

  Landcommanderij Alden Biesen

  Op zoek naar een uniek congres/eventlocatie? Alden Biesen vormt een indrukwekkend historisch decor voor de…
  350

  Limburghal

  In de Limburghal is zowat alles mogelijk onder één dak : beurzen, shows, concerten, bedrijfsfeesten, congressen, sportmanifestaties.
  8000

  M Hotel (Different Hotels)

  Welkom in het M Hotel! Gelegen aan het prachtige Molenvijverpark te Genk mag M Hotel het mooiste plekje van Limburg genoemd worden!
  125

  Martin’s Rentmeesterij

  Het hotel ligt in een prachtig historisch gebouw (de vroegere Rentmeesterwoning) dat teruggaat tot de 13de eeuw, en werd smaakvol uitgebreid met een hedendaagse vleugel. Het originele gedeelte biedt drie junior suites, een vergaderzaal, een bar, verschillende salons en een evenementen- en banketzaal: ideaal voor recepties en trouwfeesten. De nieuwe vleugel bestaat uit 69 kamers, het klasserestaurant AKKO met terras en een wellnessoase met zwembad.
  194

  Paardenstallen

  Deze unieke locatie deed ooit dienst als paardenstallen voor de koolmijn van Winterslag. De restauratie werd gedaan met oog voor het behoud van het historische karakter in combinatie met een prachtig staaltje moderne architectuur.
  180

  Park Inn by Radisson Hasselt

  Het Park Inn by Radisson is ideaal gelegen in het hartje van Hasselt. Met zijn 84 hedendaags ingerichte kamers en een gezellige Live Inn bar en restaurant, is het ideaal vertoeven in Hasselt.
  250

  PXL-congress

  PXL-Congress is uw centrum voor levenslang leren en events. Het brengt mensen samen, verlegt grenzen...het…
  300