details

Plaats

Inrichting:

Resultaten: 66
Hotel
Type
Plaats
Kamers

KAAI 16 en Kaaiman

KAAI16 is een gebouw met een rijke geschiedenis in Hasselt. Deze oude meelfabriek aan het water met authentieke graansilo’s is recent gerenoveerd als een unieke eventlocatie.
0

Karting Genk

Het grootste en meest unieke outdoor kartingcircuit van Europa? Dat ligt in Genk. Bij Karting Genk staat veiligheid bovenaan en is ervaring absoluut niet nodig.
0

Limburghal cvba

In de Limburghal is zowat alles mogelijk onder één dak : beurzen, shows, concerten, bedrijfsfeesten, congressen, sportmanifestaties.
0

M Hotel (Different Hotels)

Welkom in het M Hotel! Gelegen aan het prachtige Molenvijverpark te Genk mag M Hotel het mooiste plekje van Limburg genoemd worden!
81

Painting with light

Deze unieke locatie deed ooit dienst als paardenstallen voor de koolmijn van Winterslag. De restauratie werd gedaan met oog voor het behoud van het historische karakter in combinatie met een prachtig staaltje moderne architectuur.
0

Painting with Light (C-mine site)

In de vroegere Paardenstallen van de mijn van Winterslag kan je terecht voor een prachtige polyvalente studio, alsook voor een unieke vergaderruimte met zicht op de terril.
0

Park Inn by Radisson Hasselt

Het Park Inn by Radisson is ideaal gelegen in het hartje van Hasselt. Met zijn 84 hedendaags ingerichte kamers en een gezellige Live Inn bar en restaurant, is het ideaal vertoeven in Hasselt.
0

PXL-Congress

PXL-Congress is uw centrum voor levenslang leren en events, een toplocatie voor congressen, beurzen, vergaderingen, feesten, seminaries en elk ander denkbaar evenement.
0

Radisson Blu Hotel, Hasselt

Het Radisson Blu Hotel is ideaal gelegen in het hartje van Hasselt. In het Radisson Blu Hotel, Hasselt vindt u inspirerende ruimtes en arrangementen.
124

Smaakroute met proevertjes

Een gids neemt je mee naar de meest unieke en smaakvolle adresjes van Hasselt, maar ook cultuurhuizen en culinaire adresjes.
0