details

Plaats

Inrichting:

Resultaten: 70
Hotel
Type
Plaats
Kamers

Thor Central

Op zoek naar een locatie die energie brengt in je meeting, incentive, congres of event? Thor Central is een uniek business- & facilitycentrum met alle mogelijkheden van een hedendaagse venue in de unieke setting van industrieel erfgoed.
1

To The Point Events

Samen met u werken we naar een fantastisch event voor uw gasten.

Twinstone Lodge

Twinstone Lodge is een volledig uitgeruste vakantiewoning, geschikt voor groepen tot 12, 16 of 28 personen. De woning kan gehuurd worden voor een weekend, week of midweek. Eén van de livings kan ook als conferentieruimte gebruikt worden.
28

UGC Cinema’s Lommel

UGC Cinema’s Lommel is volledig uitgerust om uw bedrijfsevenementen te organiseren op een professionele manier . De zaalcapaciteiten variëren van 93 tot 202 plaatsen in een vaste theateropstelling. Er is voldoende parkeerruimte vlakbij.
704

Universiteit Hasselt

Universiteit Hasselt beschikt over een breed gamma aan vergaderzalen en aula's, geschikt voor meetings, congressen van 10 personen tot 390 personen.
390

Villa Saporis

Villa Saporis Ons charmehotel is een geklasseerd monument in Hasselt, de stad van de smaak.…
20

Way2events

Sinds 15 jaar organiseren wij events voor onze klanten. We hebben visie, we zijn hands-on en hebben de kracht om dingen gedaan te krijgen. We zijn de business event partner die uw verwachtingen overtreft.
0

Workshop maakbaar geluk

Hasselt heeft 25 geluksplekken, ontdek hier de kracht van positieve interventies die jouw geluk versterken.
0

Workshops Japanse Tuin

Hasselt heeft de grootste authentieke Japanse tuin van Europa. De uitgelezen kans om er boeiende workshops te komen volgen.
0

YUP Hotel (Different Hotels)

Young, Urban & Professional? Dan is het gloednieuwe Different Hotel zeker iets voor jou!