details

Plaats

Inrichting:

Extra's:

Resultaten: 43
Hotel
Type
Plaats
Kamers

Abdijsite Herkenrode

Op de Herkenrode abdijsite zijn er een aantal ruimtes en locaties die je kan huren voor allerlei evenementen en activiteiten, zoals vergaderingen, productpresentaties, beurzen, workshops, conferenties, lezingen, recepties en diners.
350

Alden Biesen

Een schitterende erfgoedsite, een internationaal cultuur- en congrescentrum, een toeristische trekpleister: de Landcommanderij Alden Biesen in Bilzen is het allemaal. Alden Biesen, ooit gebouwd door de Duitse Ridderorde, is nu een van de grootste kasteeldomeinen in de Euregio.
300

Apart Hotel Corbie

Het hotel opende de deuren in 2005 en is gelegen aan het Lommelse stadhuis, in het centrum van Lommel.
25

BikeVille N.V.

Vergaderen of events organiseren bij Bike Valley - BikeVille betekent vergaderen in een sfeer van topsport, toptechnologie en innovatie temidden van allerhande start-ups die huizen in de BikeVille incubator.
300

Borrelhuis

In het oudste en rustigste gedeelte van het stadscentrum van Hasselt ligt het historisch kloosterpand Het Borrelhuis.
149

C-mine – Energiegebouw

C-mine op de voormalige mijnsite van Winterslag is de perfecte venue voor de organisatie van je MICE-activiteit (Meetings, Incentives, Congresses/Conventions & Events).
1000

C-mine Crib (C-mine site)

C-mine Crib is een dienstencentrum voor Creatieve Innovatieve Business en beschikt over een prachtige meetinginfrastructuur in een authentiek kader.
65

Carbon Hotel (Different Hotels)

Een warme ontvangst in hartje Genk, een totaalbeleving op zich.
60

Center Parcs De Vossemeren

Wij verzorgen met veel genoegen o.a. uw: vergaderingen, bedrijfsuitjes, overnachtingen, lange termijn verblijven, bedrijfsfeesten en evenementen.
2000

Circuit Zolder

Circuit Zolder is de ultieme locatie voor elk type evenement: vergaderingen, seminars, congressen, trainingen, conferenties, productlanceringen, workshops en personeelsfeesten. De centrale ligging, vlak aan het knooppunt E313 - E314 en de perfecte bereikbaarheid van Circuit Zolder zijn zeer sterke troeven.
270