details

Plaats

Inrichting:

Resultaten: 11
Hotel
Type
Plaats
Kamers

3VENTS

3vents heeft maar één missie: u een unieke ervaring laten beleven. Wij staan voor flexibiliteit, originaliteit en creativiteit. Onze specialisatie is de organisatie van teambuildings en incentives.
0

Bilzen mysteries

Alsof je er zelf bij was! Sinds oktober beleef je het verleden van Alden Biesen – een prachtig stukje geschiedenis! – op een totaal nieuwe manier met Bilzen Mysteries.
0

COCOMO

COCOMO is een hooggewaardeerde en gekende speler met meer dan 25 jaar ervaring. Wij hebben geleerd om behoeften te capteren en kennen de kunst om die samen met je DNA te vertalen in totaalconcepten met een meerwaarde die van elk event een duurzame investering maakt in eigen medewerkers of naar de markt.
0

Conrad Consulting

Puur evenementenbureau met 26 jaar ervaring. Werkt zowel voor bedrijven, organisaties als privé. Steeds maatwerk, steeds inventief, steeds betrouwbaar, steeds optimaal resultaat!
0

De Malle Koks

De Malle Koks worden voortgestuwd door een ongebreidelde passie voor lekker eten, memorabele feesten en een unieke beleving. Ze bieden geen standaardoplossingen, maar creatieve concepten en serveren voor zowel particulieren als bedrijven verfrissende betaalbare feestideeën op maat.
0

PXL-Congress

PXL-Congress is uw centrum voor levenslang leren en events, een toplocatie voor congressen, beurzen, vergaderingen, feesten, seminaries en elk ander denkbaar evenement.
0

Staf Cars

Staf Cars uw wereldwijde oplossing. Staf Cars is een autocar- en busbedrijf waar u terecht kunt voor al uw vervoersaanvragen.
0

Supco events

Supco events is de ideale partner om uw evenement te organiseren. Of het nu gaat over een meeting, beurs, familiedag, teambuilding, .... het kan allemaal. Dit op de locatie van uw voorkeur en naar uw budget.
0

To The Point Events

Samen met u werken we naar een fantastisch event voor uw gasten.
0