details

Plaats

Inrichting:

  Resultaten: 11
  Hotel
  Type
  Plaats
  Kamers

  3VENTS

  3vents heeft maar één missie: u een unieke ervaring laten beleven. Wij staan voor flexibiliteit,…

  Business Solutions Center Parcs De Vossemeren

  Center Parcs De Vossemeren De Vossemeren ligt in het hart van Limburg, de groenste provincie…
  500

  COCOMO

  COCOMO is een hooggewaardeerde en gekende speler met meer dan 25 jaar ervaring. Wij hebben geleerd om behoeften te capteren en kennen de kunst om die samen met je DNA te vertalen in totaalconcepten met een meerwaarde die van elk event een duurzame investering maakt in eigen medewerkers of naar de markt.

  Conrad Consulting NV

  Puur evenementenbureau met 26 jaar ervaring. Werkt zowel voor bedrijven, organisaties als privé. Steeds maatwerk, steeds inventief, steeds betrouwbaar, steeds optimaal resultaat!

  Ecco la Luna Reinvents

  Creatief, speels en soms heel eenvoudig. Of het nu een teambuilding, seminarie of incentive is voor uw bedrijf, school of vriendengroep, de activiteiten van Ecco La Luna brengen bij elke deelnemer het beste naar boven! Teamspirit, vertrouwen, samenwerking, doorzettingsvermogen, snelheid, behendigheid, tactisch doorzicht, ervaringsleren, ... Van pure fun tot vorming, het komt allemaal aan bod en dat al voor teams van- af twee personen.

  Karting Genk

  Het grootste en meest unieke outdoor kartingcircuit van Europa? Dat ligt in Genk. Bij Karting Genk staat veiligheid bovenaan en is ervaring absoluut niet nodig.
  120

  Kinepolis Hasselt

  Kinepolis Hasselt, een bioscoopcomplex met 13 zalen, is gelegen op een steenworp van het stadscentrum…

  Klinkhamer Group

  Klinkhamer Group is een professioneel full service congresorganisatiebureau (PCO) gevestigd in Maastricht. Wij organiseren congressen, bijeenkomsten en evenementen van A tot Z en leveren diensten op het gebied van associatie, destinatie- en hospitality management, abstracthandeling, deelnemersregistraties, hotelreserveringen en hoogwaardige interim- en advieswerkzaamheden.

  Teambuildings op elke toeristische hotspot

  To The Point Events is een bijzonder kwaliteitsvol eventbureau gespecialiseerd in : bedrijfsfeesten, (online)teambuildings, family…

  To The Point Events

  Samen met u werken we naar een fantastisch event voor uw gasten.

  way2events

  Sinds 15 jaar organiseren wij events voor onze klanten. We hebben visie, we zijn hands-on en hebben de kracht om dingen gedaan te krijgen. We zijn de business event partner die uw verwachtingen overtreft.