extra’s

  • Flipchart
  • Daglicht
  • Beamer met projectiescherm of lcd scherm
  • Whiteboard

Bokrijk

Genk

Meeting and incentive met je bedrijf? Bokrijk is dé bestemming die collega's dichter bij elkaar brengt. Overdag, 's avonds, in de week of in het weekend. Als inspirerende locatie biedt Bokrijk speciaal voor kleine, middelgrote én grote ondernemingen tal van groepsprogramma's. Wat je ook kiest, een bezoek aan Bokrijk is een belevenis van begin tot einde!

Bokrijk is een uniek erfgoedpark waar de cultuur van het dagelijkse leven centraal staat. Het Openluchtmuseum is het kloppend hart van Bokrijk. Een speeltuin, arboretum en een fiets- en wandelpark in het groen – met Fietsen door het Water als unieke fietsbeleving op wereldniveau – maken van Bokrijk een totaalervaring waar bezoekers kunnen ontdekken, ontmoeten en onthaasten.

Bokrijk is geëvolueerd tot een bruisende, creatieve plek waar inventiviteit, eigentijdsheid en duurzaamheid centraal staan. Vanuit het heden wordt het erfgoed (her)ontdekt en vormt het een bron van inspiratie voor de toekomst – met aandacht voor authenticiteit, eenvoud en puurheid. Het aanbieden van meeting- en congresfaciliteiten past volledig binnen de manier waarop Bokrijk de museumomgeving maximaal inzet als plek van vernieuwing en interactief decor voor innovatieve niet-museale activiteiten.

Bokrijk is dé inspirerende bestemming die mensen/collega’s dichter bij elkaar brengt. Van een meeting in het prachtig gerenoveerde kasteel uit 1890-1897 (capaciteit 200 gasten) tot een congres in een historisch huis in het Openluchtmuseum, een teambuilding op maat van je afdeling of een grote familiedag met het hele bedrijf en gezin op eventlocatie HANGAR58 (gelegen in De Oude Stad, een te personaliseren deel van het museum met aparte toegang en parking, capaciteit hal ruim 2000 gasten. Het wordt een onbezorgd en puik georganiseerd bezoek!

Bokrijk Bokrijklaan 1 3600 GENK


Telefoon:

+32 11 26 53 14

E-mail:

infobokrijk@limburg.be

Plaats:

Genk

Maximale vergadercapaciteit:

120

Parkeergelegenheid binnen 100m

Ja

Downloads:
Teambuilding.pdf
2018-1174 Bokrijk Fiche Bruegel HR.pdf

zalenoverzicht

NaamAfmetingOpstellingInrichting
Length in mWidth in mHeight in mSurface in m2Capacity in theatre layoutCapacity in cabaret layoutCapacity in school layoutCapacity in U layoutCapacity in boardroom layoutCapacity in carré layoutCapacity for partiesCapacity for lunch / dinnerRoom with daylightAir Conditioning
Kasteel Boekrakezaal4524janee
Kasteel Wikzaal6065janee
Kasteel Herckenrodezaal4524janee
Kasteel Gouverneurzaal5012janee
Kasteel Erkerzaal - Foyer18012090janee
Kasteel Torenzaal4024janee
Kasteel Poortzaal2512neenee